Το φιλέτο Στρογκανόφ ήταν απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα στα καλά εστιατόρια της εποχής σε όλο τον Δυτικό κόσμο, μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 70. Και ξαφνικά, λίγο η νουβέλ κουζίνα και η δημιουργικότητα υπέρ πάντων, λίγο τα φιούζιον μεταξύ δυτικών και ανατολικών γεύσεων και η ανακάλυψη των εθνικών κουζινών ανά τον κόσμο, φαίνεται πως άνοιξαν βαθιές χαραγματιές στη δημοφιλία των πιάτων της κλασικής διεθνούς κουζίνας Και δυστυχώς το Στρογκανόφ έπεσε μάλλον μέσα σε μια απ’ αυτές, εξαφανιζόμενο απ’ […]
The post Φιλέτο Στρογκανόφ: η επιστροφή ενός κλασικού first appeared on Caruso.gr.